Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αντσελότι: «Σκληρό να αποκλείεσαι έτσι»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, όχι και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το 1-1 με την Μπαρτσελόνα ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι.

Αντσελότι: «Σκληρό να αποκλείεσαι έτσι»
Ο Κάρλο Αντσελότι εξήρε την προσπάθεια της ομάδας του στο «Καμπ Νου» παρά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα (1-1).

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Παίξαμε πολύ καλά, με σθένος. Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά. Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά, που θα γινόταν φανταστική αν κερδίζαμε. Είναι σκληρό να αποκλείεσαι μετά από μία τέτοια προσπάθεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου και δεν μετανιώνω για τίποτα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Εκτίμησε, δε, πως η φετινή σεζόν θα βοηθήσει πολύ την Παρί για τη συνέχεια. «Πολλοί από τους παίκτες μας έμαθαν φέτος το Champions League. Ο χρόνος μπορεί να δουλέψει υπέρ μας και να φτάσουμε πιο ψηλά στο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό, αλλά διεκδικούμε ακόμη δύο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: