Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ολοταχώς για sold-out!!

Στη διάθεση των φίλων του Άρη, που αναμένεται να τα «εξαφανίσουν» τάχιστα, βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα (19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, τα οποία προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές, εμφανώς μειωμένες σε σχέση με όλα τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, τα εισιτήρια στις θύρες 1,2,3 και 9 κοστίζουν 5 ευρώ και στη θύρα 7 (επισήμων) 15 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι σε αυτή την αναμέτρηση, δεν θα ισχύσουν οι προσκλήσεις. Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το «ARIS MOBILE» (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το «ARIS MOBILE» θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στο μεταξύ ο Super 3 εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει τον Άρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλούμε όλο το λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ να κατακλύσει για ακόμα μια φορά το γήπεδο και με την ασταμάτητη φωνή μας να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη και τους 3 βαθμούς. Θεωρούμε, ότι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία του Συλλόγου και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε. Πάθος και αφοσίωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος ομάδα και 30.000 λαός αγκαλιασμένοι και νικητές θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας στη γειτονική Ξάνθη, όπου θα οριστικοποιήσουμε το φετινό μας αποκλειστικό στόχο... Υ.Γ Καθαρό μυαλό από όλους... Υ.Γ 1.ΌΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-FAMILIA SUPER3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: