Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Να μας γράψει η ιστορία»

Να γράψει ιστορία με την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Αϊκούτ Κοτζαμάν, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα με τη Λάτσιο.

«Να μας γράψει η ιστορία»
Βρίσκεται μόλις 90 λεπτά μακριά από τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Φενερμπαχτσέ καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 της Κωνσταντινούπολης, παίζοντας στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Ολίμπικο και ο προπονητής της δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο της πρόκρισης στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

«Αν καταφέρουμε να προκριθούμε, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που θα φτάνουμε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτό μας γεμίζει με ενθουσιασμό, αλλά και πολλές ευθύνες. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού ξέρουμε πως απέναντί μας θα βρίσκεται μια σπουδαία ομάδα, που θα παίξει για την πρόκριση. Στόχος μας είναι να γράψουμε ιστορία, αλλά για να το πετύχουμε αυτό, καλούμαστε να προσπαθήσουμε πολύ», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

Αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει, ο Κοτζαμάν αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες αμφίβολοι. «Είναι μερικοί παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ακόμα δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι. Όπως και να έχει, η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσω θα είναι η καλύτερη δυνατή», υπογράμμισε.

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως το άδειο γήπεδο αποτελεί αβαντάζ για την ομάδα του. «Σίγουρα το γεγονός πως θα παίξουμε μπροστά σε άδειες κερκίδες θα είναι καλό για εμάς. Οι αντίπαλοί μας δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν ψυχολογικό προβάδισμα. Αλλά δεν είναι οι οπαδοί αυτοί που παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες μου πρέπει να παίξουν σωστά και με μυαλό, αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε το αβαντάζ που έχουμε», τόνισε ο Αϊκούτ Κοτζαμάν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: