Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κατσαβάκης: «Αν είχε έρθει ο Σκόρδας από το καλοκαίρι ο Άρης δε θα έφτανε ως εδώ»


 
Ο Μάκης Καταβάκης τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» σχετικά με το προσεχές παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Εθνικού Γαζώρου και παλιός προπονητής του Άρη τόνισε πως ο Άρης έχει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα και πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια επικίνδυνη ομάδα που θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Πιστεύω πως θα κερδίσει ο Άρης. Ο Αστέρας θα περάσει μια κάμψη. Έχει και το Κύπελλο που τους ενδιαφέρει πολύ. Δε θα είναι αδιάφοροι όμως. Πρέπει η ομάδα του Άρη να κάνει μια τιτάνια προσπάθεια. Ο Λάμπρος έχει εμπειρία και κάνει καλή προσπάθεια. Αν ήταν ο Λάμπρος από το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας ίσως αυτά να μη γινόντουσαν. Οι άλλοι θα παίξουν και μεταξύ τους, όπως η ΑΕΚ με τον Πανθρακικό και με δυο νίκες ο Άρης κρατά τη νίκη στα χέρια του».


Για το αν μπορεί να προβλέψει ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία:

«Είναι δύσκολο και τολμηρό να προβλέψει κανείς. Οι ομάδες που σταθεροποιούν τη ψυχολογία τους και έχουν συνοχή έχουν το πλεονέκτημα στην υπόθεση- παραμονή. Ο Άρης έχει ψυχολογικό προβάδισμα με την τελευταία του τη νίκη».


Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό Κυπέλλου και τα παιχνίδια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Η Τρίπολη είναι μια καλή ομάδα και δικαιούται να έχει τον καλό λόγο από όλους μας. Τη θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνη για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε το χειμώνα και οι παίκτες του αρχίζουν να δένονται αλλά το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό».πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: