Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Αδαμίδης: «Τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν στη θητεία μου»

Τα περισσότερα χρήματα στο Δημόσιο τα έδωσε η ΑΕΚ επί της θητείας του υποστήριξε ο Σταύρος Αδαμίδης στο aek365.

Αδαμίδης: «Τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν στη θητεία μου»
Με γραπτή του δήλωση στο aek365 ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην σημερινή παρουσία του στη ΓΑΔΑ.

Σε αυτή ξεκαθαρίζει ότι στο χρονικό διάστημα της θητείας του η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε περίπου 8,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία -όπως υποστηρίζει- είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ η Ένωση στο Δημόσιο.

Αναλυτικά αναφέρει ο Σταύρος Αδαμίδης

«Παρουσιάστηκα σήμερα αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και στον ανακριτή για να απολογηθώ για τα θέματα οφειλών της ΑΕΚ στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα απολογηθώ αύριο το πρωί στον ανακριτή. Επειδή πολλές ανακρίβειες λέγονται και γράφονται θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου η ΑΕΚ πλήρωσε στο Ελληνικό Δημόσιο συμπεριλαμβανομένων της Εφορίας και ασφαλιστικών ταμείων ποσό άνω των 8,5 εκατ. ευρώ, ως επί τω πλείστον για ρυθμίσεις και οφειλές προηγουμένων διοικήσεων, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ προηγούμενων διοικήσεων.

Πιστεύω ότι είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ στο Ελληνικό Δημόσιο από διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν αυτά τα ποσά είχαν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για πληρωμές οφειλών της δικής μου και μόνο χρήσης δεν θα είχα σήμερα κανένα πρόβλημα, αλλά μία ανώνυμη εταιρία εχει συνέχεια και όφειλα να πληρώνω και υφιστάμενες ρυθμίσεις.

Οι οφειλές της ΑΕΚ προς το ΙΚΑ ήταν όλες ρυθμισμένες όταν έφυγα από την ΑΕΚ (και δεν ξεπερνούν κατά πολύ αυτές που παρέλαβα από την προηγούμενη διοίκηση), αλλά η νυν διοίκηση δεν μπόρεσε να τηρήσει της ρυθμίσεις λόγω προβλημάτων ρευστότητας. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τα παραστατικά των πληρωμών θα κατατεθούν στον ανακριτή. Εκτιμώ ότι όλοι οι πρόεδροι της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχουν προσπαθήσει από την πλευρά τους, όσο ο καθένας μπορούσε και μπορεί, να πληρώνουν τις οφειλές της ΑΕΚ στο Δημόσιο, αφού κανείς δεν θέλει να περνάει από αυτή τη διαδικασία.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα και η ομοψυχία όλων των ΑΕΚτζήδων, ενόψει των δύο τελικών που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: