Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κόντε: «Η καλύτερη ομάδα πέρασε»

Το καπέλο στην Μπάγερν έβγαλε ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα της Γιουβέντους με 2-0 και τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Champions League.

Κόντε: «Η καλύτερη ομάδα πέρασε»

«Η καλύτερη ομάδα προκρίθηκε. Αποδείχτηκε η υπεροχή της Μπάγερν και στα δύο ματς. Πρόκειται για ένα σύνολο που είναι καιρό μαζί και πάντα φτάνει ψηλά. Είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να πάρει το Champions League και δεν είναι παράλογο να πω ότι είναι η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών. Συνδυάζει σωματική δύναμη και ποιότητα. Όταν αντιμετωπίζεις έναν ανώτερο αντίπαλο, πρέπει να του βγάζεις το καπέλο», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Εμείς ουσιαστικά ήμασταν νέοι στο Champions League μετά από τόσα χρόνια εκτός. Φτάσαμε στα προημιτελικά, κάτι πολύ σημαντικό. Ξυπνήσαμε μετά από ένα όμορφο όνειρο, αλλά και πάλι φτάσαμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πλέον ξέρουμε πως έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας για να πάμε παρακάτω. Αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει, αλλά να μας κρατά προσγειωμένους. Είχα πει από την κλήρωση πως οι αναμετρήσεις με την Μπάγερν θα μας έδειχναν τη διαφορά που έχουμε με τις υπερδυνάμεις. Ελπίζω του χρόνου να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, δηλαδή να πάμε στα ημιτελικά ή στον τελικό. Για το εγγύς μέλλον εστιάζουμε στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο τεχνικός των «μπιανκονέρι». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: