Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αλλάζει...«τριφύλλι» ο Σισοκό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης θα αποχαιρετίσει τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, με τη Βόλφσμπουργκ να φέρεται να τα έχει βρει με τη Σέλτικ για την πώλησή του.
Ο μεσοεπιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους ελάχιστους διακριθέντες της φετινής σεζόν και οι «πράσινοι» θα ήθελαν να μονιμοποιήσουν την παρουσία του στην ομάδα.
Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί , καθώς η οικονομική δυσπραγία είναι δεδομένη, ενώ τα πράγματα θα χειροτερέψουν στην περίπτωση που δεν υπάρξει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ που έχει τα δικαιώματά του ψάχνεται και αυτή για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου της Πέμπτης να ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί τα έχουν βρει ήδη με ομάδα για την πώλησή του.
Όπως αναφέρεται, η ομάδα της Μπουντεσλίγκα φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά τον Παναθηναϊκό για το ενδιαφέρον άλλου συλλόγου που πιθανώς να είναι η Σέλτικ.
Έτσι μοιάζει πολύ πιθανό πλέον ο Σισοκό να φορέσει φανέλα με τριφύλλι και την επόμενη σεζόν, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν θα είναι του Παναθηναϊκού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: