Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Παράσχος: «Μένω, αν μείνει κι ο Σπανός»


 
Την πρόθεση του να παραμείνει στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν αν του ζητηθεί, με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει και ο Γιώργος Σπανός εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

«Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι θα σταματήσω, αλλά το αναβάλω συνέχεια και συνεχίζω. Από μικρό παιδί έπαιζα μπάλα και ήθελα να κάνω τον προπονητή, αυτό είναι το μόνο που έχω μάθει κάνω στη ζωή μου, αγαπώ παθολογικά αυτό τον χώρο, γι αυτό και συνεχίζω. Η καριέρα μου ξεκίνησε με έναν άτυχο τρόπο, ήταν ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος το 1989 όταν ήμουν στην Καστοριά και υποδεχόμασταν την Καλλιθέα, που είχε ήδη υποβιβαστεί και αγωνίστηκε με 11 μόλις παίκτες. Ο αγώνας έληξε 1-1 και χάσαμε την κατηγορία. Αυτό έπαθα στην αρχή της καριέρας μου.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω, είναι όταν έπαιξα με τον Ατρόμητο στην Ευρώπη με τη Σεβίλλη. Μακάρι να μείνω στον Ατρόμητο και την επόμενη χρονιά και μετά να σταματήσω την προπονητική. Δεν συζήτησα με τον κύριο Σπανό το θέμα της παραμονής του , δεν πρόλαβα, όταν ανέλαβα ο παίκτης είχε ήδη ειδοποιηθεί ότι φεύγει από την ομάδα», είπε, ενώ για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη.
πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: