Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Σίγουρος πως οι παίκτες του δεν θα υπερασπιστούν την ισοπαλία 2-2 που απέσπασαν στην έδρα της Τότεναμ, αλλά θα παίξουν για να νικήσουν, είναι ο τεχνικός της Βασιλείας, Μουράτ Γιακίν.

«Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»
Αποτέλεσε την έκπληξη των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 στο Λονδίνο, κόντρα στην Τότεναμ. Η Βασιλεία με το αποτέλεσμα αυτό πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης και καλείται να κάνει το καθοριστικό βήμα στην έδρα της, όπου θα παίξει για τη νίκη, όπως τόνισε ο προπονητής της, Μουράτ Γιακίν.

«Δεν πρόκειται να αγωνιστούμε έχοντας στο μυαλό μας πως μας αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθούμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Η ομάδα μου θα πιέσει την αντίπαλό της, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κάτι που κάναμε και στο πρώτο ματς, δηλαδή», τόνισε ο Γιακίν.

Αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της Βασιλείας, ο Γιακίν έδειξε πως στόχος του είναι η επίτευξη αρκετών τερμάτων. «Η Βασιλεία έχει μάθει να παίζει επιθετικά, ειδικά μέσα στην έδρα της. Αυτό θα κάνουμε και με την Τότεναμ. Θέλουμε να πετύχουμε γκολ, όσα περισσότερα γκολ μπορούμε, προσπαθώντας, παράλληλα, να κόψουμε το ρυθμό των αντιπάλων μας. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να επιβάλει το παιχνίδι της, όπως προσπαθεί να κάνει σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο», υπογράμμισε ο Μουράτ Γιακίν, που έδειξε να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: