Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μποροβήλος: «Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμοι»


 
Για το παιχνίδι με τον Άρη, την ανανέωση του Σάκη Τσιώλη, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τόνισε πως η ομάδα της Αρκαδίας θα παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη για τη συνέχεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Δε μας χωρίζει τίποτα με την ομάδα του Άρη και έχουμε φιλικές σχέσεις. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και τυχερότερος και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θα αγωνιστούμε σε αθλητικά πλαίσια και θα κοιτάξουμε να παίξουμε μπάλα. Γίνεται ένας προγραμματισμός εν όψει των ημιτελικών που έχουμε με τον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα και λογικό είναι να γίνει μια διαχείριση ώστε η ομάδα να μπορέσει αν ανταπεξέλθει στα πλέι οφ και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θέλουμε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη για τη συνέχεια».


Για τα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και πλέι οφ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή φόρμα αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται σε ψυχική ευφορία λόγω του καινούργιου επενδύτη και των προβλημάτων που επιλύονται. Ελπίζουμε να γίνουν όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας σε αθλητικά πλαίσια και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος και ας κερδίσει ο καλύτερος».


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί τα μέγιστα από την κρίση και έχει ανάγκη από επενδυτές γιατί οικονομικά αιμορραγεί. Αρκετές ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση και κινδυνεύουν και φέτος να μην πάρουν, αυτές και άλλες τόσες. Οι ποιότητα πέφτει και αυτό έχει επιπτώσεις ακόμη και στην Εθνική ομάδα και στο επίπεδο του πρωταθλήματος μας. Είναι ευτύχημα να έρχονται ξένοι επενδύτες και οι ομάδες να γίνονται ανταγωνιστικές. Να μπορέσουμε να φέρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα εκεί που του αξίζει».


Για την ανανέωση συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη:

«Ο Σάκης ο Τσιώλης, το χρονικό διάστημα που είναι στον Αστέρα, η ομάδα είχε άνοδο και εκτιμώντας το έργο του προβήκαμε στην ενέργεια αυτή, μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει σε αυτόν. Όμως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Με σκληρή δουλειά ελπίζουμε να δούμε τον Αστέρα στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος.


Για το αν θα διάλεγε ένα παιχνίδι για να κερδίσει η ομάδα της Τρίπολης ανάμεσα σε αυτά εναντίον του Άρη ή του ΠΑΟΚ:

«Δεν πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια όμως η πορεία στο Κύπελλο και στα πλέι οφ είναι πολύ σημαντική. Όμως και στο παιχνίδι με τον Άρη η ομάδα θα κατέβει να κερδίσει».πηγή:metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: