Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Και μόνο που υπάρχει ο Μέσι, αρκεί…»

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι αρκούσε για να δώσει ώθηση σε όλη την Μπαρτσελόνα και να τη σπρώξει στην πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως δήλωσε ο Τζόρντι Ρόουρα.

«Και μόνο που υπάρχει ο Μέσι, αρκεί…»
Ιστορικό επίτευγμα χαρακτήρισε την παρουσία της Μπαρτσελόνα για άλλη μία χρονιά στα ημιτελικά του Champions League ο Τζόρντι Ρόουρα. Ο συνεργάτης του προπονητή, Τίτο Βιλανόβα, στάθηκε και στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι που με την είσοδό του οδήγησε την ομάδα του στην ισοφάριση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι ιστορικό επίτευγμα να φτάνει μία ομάδα για έξι συνεχείς χρονιές στα ημιτελικά του Champions League. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην προετοιμασία λόγω απουσιών βασικών παικτών, ενώ ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Καταφέραμε παρά τις δυσκολίες να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο Ρόουρα.

Για τον παράγοντα «Μέσι» είπε: «Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί μόνο αν κάτι δεν πάει καλά στο ματς. Η είσοδός του στο ματς έδωσε ώθηση στην ομάδα, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και φτάσαμε στο γκολ της πρόκρισης. Και μόνο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζει όλη την ομάδα».

Τέλος, για την κλήρωση της Παρασκευής ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολος». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: