Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σκέψεις Ευρωλίγκας να «ανοίξει» θέμα Γιαννακόπουλου!!

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει η κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας, καθώς η διοργανώτρια, εξετάζει το ενδεχόμενο να «ανοίξει» την υπόθεση, καλώντας σε απολογία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σκέψεις Ευρωλίγκας να «ανοίξει» θέμα Γιαννακόπουλου
Η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του εκτελεστικού Διευθυντή της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τα επεισόδια στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη διαιτησία του πρώτου προημιτελικού με τη Μπαρτσελόνα, ήταν η «σπίθα» που άναψε το «φιτίλι» στην κόντρα των «πράσινων» με τη διοργανώτρια αρχή. Όλα δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει στις χθεσινές εξελίξεις, καθώς η αντίδραση της ελληνικής πλευράς και τα όσα υποστήριξε ο κ. Γιαννακόπουλος για τη διαιτησία, αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησης της ρωσικής ομάδας έχουν βάλει σε σκέψεις την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από την έδρα της διοργανώτριας στην Βαρκελώνη, υπάρχει σοβαρή σκέψη να «ανοίξει» την υπόθεση, καλώντας σε απολογία τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ο οποίος σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιων του ανεξάρτητου δικαστή της. Στην δωδεκαετή…ζωή της συγκεκριμένης διοργάνωσης δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο και έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε το σκεπτικό των ιθυνόντων της. Όπως όλα δείχνουν πάντως πολύ δύσκολα οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν και νέα τιμωρία, αλλά μένει να δούμε αν θα είναι πρόστιμο ή οι κυρώσεις θα είναι μεγαλύτερες. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: