Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νέο σύστημα από Παράσχο!!

Σχήμα 4-4-2 με ειδικούς ρόλους στους γνώριμούς του Ναπολεόνι και Σουμπίνιο δοκίμασε στην προπόνηση του Ατρομήτου εν όψει ΟΦΗ ο Γιώργος Παράσχος.

Νέο σύστημα από Παράσχο
Λύση στο πρόβλημα παραγωγής φάσεων και γκολ του Ατρομήτου (ένα γκολ στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές) αναζητεί ο Γιώργος Παράσχος. Ο νέος προπονητής των Περιστεριωτών δοκίμασε εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ σχήμα 4-4-2.

Χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης σαν δίδυμο τους Ναπολεόνι και Κούτσι, με τον Καραμάνο να διεκδικεί τη θέση από τον τελευταίο. Στο χώρο του κέντρου δοκίμασε τους Μπρίτο αριστερά και Σουμπίνιο δεξιά, με τους Φυτανίδη και Δημούτσο στον άξονα, αν και υπάρχει σαν σκέψη ο «ρόμβος», με Φυτανίδη αμυντικό χαφ, Δημούτσο και Μπρίτο στις πτέρυγες και τον Σουμπίνιο «δεκάρι». Ο Νάστος και ο Λαζαρίδης έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας, ενώ αλλαγές δεν υπήρξαν στα άκρα με τους Σκόνδρα και Γιαννούλη.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε συνεργαστεί με επιτυχία στον Λεβαδειακό με Σουμπίνιο και Ναπολεόνι και ήδη οι δύο παίκτες παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι στις προπονήσεις.

Σημειώνεται πως για το προσεχές ματς εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Ιγκλέσιας.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: