Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σάδα: «Της… μόδας να υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία»

Ανώφελα είναι σύμφωνα με τον Βίκτορ Σάδα τα όποια παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, αφού όπως τόνισε το ίδιο έκανε και η Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια στο τέλος όμως… αποκλείστηκε.

Σάδα: «Της… μόδας να υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία»

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πιο καθαρό μυαλό. Nα βγούμε στο παρκέ και να τα δώσουμε όλα, ενώ δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πιθανά λάθη στην επίθεση. Φαίνεται πως είναι της μόδας πριν από τα παιχνίδια να υπάρχουν παράπονα προς τη διαιτησία. Στο ποδόσφαιρο γίνεται συνέχεια. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Με όσα έγιναν και πριν δύο χρόνια, πιστεύω ότι δεν ωφελεί. Κι εμείς τότε φωνάζαμε για τη διαιτησία κι αποκλειστήκαμε», είπε ο Ισπανός γκαρντ και πρόσθεσε για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του: «Σίγουρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς, στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στο low post. Βλέπω όμως τη θετική πλευρά, αφού παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Από την πλευρά του ο Έραζεμ Λόρμπεκ σχολίασε για το δεύτερο παιχνίδι με τους «πράσινους»: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι. Θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα που θα μας επιτρέψει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια με ηρεμία». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: