Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Στο μυαλό όλων μας ο Πανιώνιος»

Να βάλουν στην άκρη τις διαφορές που υπάρχουν για το καλό του Πανιωνίου, παρότρυνε όλους στις τάξεις των «κυανέρυθρων» ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης , μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο μυαλό όλων μας ο Πανιώνιος»
Για το καλό του Πανιωνίου θα πρέπει όλοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους οποίους και έχουν θέσει, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου».

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Άρης Μισαηλίδης:

Για την ένταση που υπήρξε στην Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (10/4):

«Υπήρξε μία ένταση στην Γενική Συνέλευση όταν μίλησε ο κύριος Μπέος. Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε πως θα ερχόταν. Βέβαια, είναι μέλος και δικαιούται να μιλήσει. Η ένταση κράτησε μόνο για λίγα λεπτά. Ευτυχώς όλα μετά κύλισαν ομαλά».
Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου:

«Η επόμενη μέρα με το ενιαίο ψηφοδέλτιο δείχνει πως οι ισορροπίες είναι λεπτές. Σίγουρα μπορούν να υπάρξουν και άλλες εντάσεις στο μέλλον, αλλά πρέπει να πρυτανεύει η λογική και στο μυαλό όλων μας να είναι ο Πανιώνιος. Πρέπει να είμαστε εντάξει για να μπορεί να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Γι’ αυτό έγινε το ενωτικό ψηφοδέλτιο. Και οι δύο πλευρές βάλαμε μερικά πράγματα στην άκρη και είδαμε πως έτσι πρέπει να γίνει. Από εμάς εξαρτάται. Όπως είπα και πιο πριν οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Θα υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις, αλλά δεν θα πρέπει να φτάσουμε στα άκρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: