Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Mέλι» Βράνκοβιτς για Γκάλη!!


 
Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο στις 7 Μαϊου για τον κορυφαίο Ελληνα καλαθοσφαιριστή, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο Κροάτης παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκάλη στους «κίτρινους» τη σεζόν 1989-90 (αλλά και στον Παναθηναϊκό αργότερα), από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Είναι τόσο όμορφες οι αναμνήσεις μου από τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη. Πέρασα όμορφα τόσο με τον Γκάλη, όσο και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Κατακτήσαμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα που να θυμάμαι περισσότερο, γιατί πολλά μου έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό. Έχω πάνω απ΄όλα καλές και ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Θα ήθελα να μπω ξανά στο γήπεδο με τον Γκάλη, αλλά δε γίνεται. Έχω κάνει εγχειρήσεις στα πόδια και είναι σχεδόν αδύνατο, δεν μπορώ. Ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποτέ. Είχε μια μοναδική ικανότητα στο να πετυχαίνει αυτό που είχε σαν στόχο. Ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει από την παρουσία του μέσα στο παρκέ, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος, ήταν ακόμη καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: