Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

«Θα πάρω το καροτσάκι να κουβαλήσω χώμα για τον Σαββίδη»


Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Μπίκος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ιβάν Σαββίδη και τις βελτιωτικές εργασίες που γίνονται στη Νέα Μεσήμβρια. Ο κ. Μπίκος τόνισε πως θα πάρει ο ίδιος το καροτσάκι για να κουβαλήσει χώμα ώστε να βοηθήσει τον Ιβάν Σαββίδη να ολοκληρώσει τα έργα.

Για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια:

«Το αθλητικό κέντρο είναι μια πηγή ανάπτυξης για το Δήμο γιατί αν ανέβει κανείς τις απογευματινές ώρες θα δει πολύ κόσμο. Με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ, με αρχή τα «Κατσούρεια», θα έρθουν ομάδες που θα μείνουν στα ξενοδοχεία μας. Θα έρθουν περίπου 350 άτομα. Έτσι η περιοχή μας διαφημίζεται και έρχεται κόσμος».


Για το αν έχει συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Τον έχω δει αλλά σχεδιάζουμε μια οργανωμένη συνάντηση. Θέλω να κάνουμε μια συζήτηση στην οποία θα βάλουμε όλα τα θέματα επί τάπητος. Εμένα μου είχε πει ο Σαββίδης “τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι”. Σκέφτομαι να τον καλέσω στο διοικητικό συμβούλιο. Μας ενδιαφέρει η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και οι ομάδες τις Θεσσαλονίκης να είναι πρωταγωνιστές. Έτυχε να θέλει να επενδύσει στην περιοχή μας ο ΠΑΟΚ και χαιρόμαστε γι αυτό. Ο κ. Σαββίδης έχει δεσμούς με την περιοχή μας. Έχει κάνει μια εκκλησία- κόσμημα στο Πρόχωμα και αγόρασε και ένα χωράφι για να κτίσει κοιμητήρια».


Για τις βελτιωτικές κινήσεις στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ:

«Ήδη ξεκίνησαν. Πήραν χώμα από το γήπεδο και ξεκίνησαν τις εργασίες. Ο κ. Σαββίδης ας ρώτησε για κάποια πράγματα και τον βοηθήσαμε. Εγώ ο ίδιος θα πάω να κουβαλήσω κάτι για να τον βοηθήσω! Να πάρω ένα καροτσάκι και να κουβαλήσω χώμα. Θα βελτιώσει τα γήπεδα και θα γίνουν κι άλλες βελτιωτικές κινήσεις όσον αφορά τα γήπεδα. Υπήρχε στο σχέδιο να γίνει ξενώνας αλλά δε γνωρίζω αν θα γίνει».


Για το κόστος των εργασιών:

«Εγώ νομίζω πως θα είναι μεγαλύτερο των 400.000 ευρώ γιατί θα χρειαστούν κι αλλά να γίνουν και νομίζω πως είναι αποφασισμένος ο κ. Σαββίδης να τα κάνει».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: