Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πανιώνιος: Ανησυχούν για τα χρήματα οι παίκτες!!

Την ανησυχία τους για την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους εξέφρασαν οι παίκτες του Πανιώνιο με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν. Άμεση η αντίδραση της ΠΑΕ.

Πανιώνιος: Ανησυχούν για τα χρήματα οι παίκτες
Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη οι παίκτες του Πανιώνιου αποφάσισαν να εκφράσουν τον εντονότατο προβληματισμό τους και την ανησυχία τους γιατί δεν έχουν λάβει ακόμη τα δεδουλευμένα τους.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι θα συνεχίσουν με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος στις αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση… Ο Γενικός διευθυντής της ομάδας, Βαγγέλης Σουφλέρης –με απαντητική ανακοίνωση που εξέδωσε- ευχαριστεί τους παίκτες του Πανιώνιου για την προσπάθειά τους και ξεκαθαρίζει ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πανιωνίου:
«Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες επιδείξαμε απόλυτο επαγγελματισμό και φιλότιμο προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν δημιούργησε πρόβλημα βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Με την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Ήρθε η ώρα να ανταμειφτεί αυτός ο επαγγελματισμός.

Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος και θα παλέψουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο αναλογεί στο σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές.

Με εκτίμηση

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου»

Διαβάστε και την απάντηση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Βαγγέλη Σουφλέρη:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο, καθώς και για τον επαγγελματισμό τους, που είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή του Πανιωνίου στην Σούπερ Λίγκα.

Είναι αυτονόητο πως, εν μέσω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε, θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου η προσπάθειά τους να ανταμειφτεί και να συνεχίσουν έτσι με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο, βοηθώντας τον να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, κατακτώντας συνεχώς νέους στόχους. Ούτως ή άλλως είμαστε περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι σήμερα, αλλά και για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει για το μέλλον.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Βαγγέλης Σουφλέρης

Γενικός Διευθυντής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: