Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ρονάλντο: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο σαν… σχολιαστής!!

Ο 3-φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, σύμφωνα με τη FIFA, Ρονάλντο, αποδέχθηκε πρόταση περί σχολιασμού αγώνων του επερχόμενου Κυπέλλου Συνομοσπονδιών για λογαριασμό της βραζιλιάνικης τηλεόρασης.
Άλλωστε, στη διοργάνωση συμμετέχει η Βραζιλία. Θυμίζουμε πως στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο θα διεξαχθεί την περίοδο 15 με 30 Ιουνίου, θα πάρουν μέρος οι Ισπανία, Ιαπωνία, Μεξικό, Ουρουγουάη, Ταϊτή, Ιταλία και Νιγηρία, πλην της «σελεσάο», η οποία είναι η εθνική που αγχώνει περισσότερο τον Ρονάλντο.
Ο 36χρονος, πια, Βραζιλιάνος παραδέχθηκε πως έχει απολέσει την επαφή με τον «βασιλιά των σπορ» : «Πρέπει να προετοιμαστώ μελετώντας ποδοσφαιρικούς αγώνες, κυρίως επειδή παίζει η Βραζιλία».
Δεν παρέλειψε, πάντως, να αναφερθεί στην προηγούμενη και στην επόμενη γενιά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του: «Θεωρώ πως περνά μεταβατικό στάδιο μετά από αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Πλέον εισέρχεται νέα γενιά. Αρχικά ελπίζαμε πως ο Κακά ή ο Ροναλντίνιο θα αναλάβουν, αλλά ουδείς ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Σίγουρα ο Νεϊμάρ είναι μεγάλος παίκτης και το παιδί θα εξελιχθεί στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Γης, όταν αποφασίσει να μεταγραφεί σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Περιορίζεται στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα».
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: