Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Μοναδική λύση για τον Άρη υπαγωγή στο άρθρο 99»


 
Για τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεση και τη νέα προσωρινή διαταγή για το άρθρο 99 που κατάφερε να πάρει ο Άρης, μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εκδίκαση της υπόθεσης: «Θεωρείται θετικό γιατί για τους επόμενους δυο μήνες ο Άρης θα συνεχίσει να λειτουργία χωρίς προβλήματα,. Πιστεύουμε ότι η ομάδα δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα στο τέλος. Τα πράγματα πήγαν καλά. Θεωρώ ότι αυτοί που δεν θέλανε την υπαγωγή του συλλόγου στο άρθρο 99 είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό και αυτό είναι πολύ θετικό».

«Ο Άρης δεν θα γλιτώσει τα λεφτά που χρωστάει στο δημόσιο, απλά θέλει να κάνει ένα διακανονισμό για να καταφέρει να αποπληρώσει το χρέος του σε δόσεις. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην όλη διαδικασία. Η ΕΠΟ έχει την εξής αρχή: Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα του ποδοσφαίρου, δεν πρέπει να πηγαίνει στα πολιτικά δικαστήρια. Απλά για το θέμα του Άρη δεν μιλάμε μόνο αγωνιστικά ζητήματα».

Γιο την παρέμβαση του ίδιου στη σημερινή δίκη: «Εγώ ήμουν μάρτυρας εκπροσωπώντας τον ΑΣ Άρη. Πράγματι το συγκεκριμένο business plan μαζί με όλα τα υπόλοιπα θέματα που θέλουμε να διευθετηθούν θα καταφέρουν να κάνουν την εταιρεία βιώσιμη, ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει ότι χρέη έχει και να επιτευχθεί η εξυγίανση».

Για το αν υπήρξε εκπροσώπηση της ΠΑΕ: «Μπορεί να μην υπήρχαν άτομα από τη νέα διοίκηση, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους της ομάδας. Το να έρθει ο πρόεδρος ή κάποιο μέλος της Δ.Σ της ομάδας, ενώ δεν έχει την ιδιότητα του μάρτυρα, δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να παρευρίσκεται. Υπήρχε εκπροσώπηση της ΠΑΕ, ο Άρης ήταν ενωμένος σήμερα».

Για το αν ο σύλλογος μπορεί να εξυγιανθεί οικονομικά:«Αυτή είναι και η ουσία του θέματος. Γι αυτό και ο Άρης θέλει να μπει στο άρθρο 99. Ο στόχος είναι η εξυγίανση του συλλόγου. Με σφικτή οικονομική πολιτική και χαμηλότερο μπάτζετ, προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει στο μέλλον. Φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό με το οικονομικό. Είναι προαπαιτούμενο να μείνει ο Άρης στη Superleague για να τρέξει ο Άρης το άρθρο 99». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: