Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πεδουλάκης: «Το αποψινό παιχνίδι ήταν… πάθος»

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών που ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης, το πάθος ήταν αυτό που κυριάρχησε στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα.

Πεδουλάκης: «Το αποψινό παιχνίδι ήταν… πάθος»
Στα στοιχεία που βοήθησαν αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των «πράσινων» πάντως θεωρεί ότι αυτό που κυριάρχησε στον αγώνα ήταν το πάθος, ενώ παρά την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ακόμα είναι φαβορί η Μπαρτσελόνα.

«Το αποψινό ματς είχε μεγάλο σασπένς. Το θετικό είναι ότι παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε το ρυθμό της αναμέτρησης. Αυτά ήταν τα δύο κλειδιά για τη νίκη μας. Επιθετικά πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα την Τρίτη από ότι απόψε. Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι είχαμε περισσότερo αγχος απόψε, αποτέλεσμα αυτού τα λάθη που κάναμε. Αυτά μας οδήγησαν στο να χάσουμε πολλές κατοχές», είπε ο «Άρτζι» και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα στο τελευταίο μας παιχνίδι, όπως επίσης ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλος βάθος στο ρόστερ της, περισσότερες λύσεις στον πάγκο και μεγαλύτερη εμπειρία. Εξαιτίας όλων αυτών των παραγόντων, θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στο Final 4 παρότι η σειρά είναι στο 1-1. Αν μπορούσε να περιγράψω το ματς με μία λέξη, αυτή θα ήταν… Πάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: