Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τρία χρόνια γκολ από Τζεμπούρ και Μήτρογλου!!

Η ευλογία του Μίτσελ να έχει Τζεμπούρ και Μήτρογλου, οι οποίοι σκοράρουν συνεχώς ως? γηπεδούχοι με τον Παναθηναϊκό την τελευταία τριετία.

Τρία χρόνια γκολ από Τζεμπούρ και Μήτρογλου!
Οι διαφορές και οι συγκρίσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό λίγο πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο.
Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε για το +40 από τους «πράσινους», διαφορά που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ιστορία τους, οι μεν έχουν 61 γκολ, οι δε μόλις 28, με πιο εντυπωσιακό στοιχείο ότι οι δύο στράικερ του Ολυμπιακού, που σπάνια παίζουν μαζί, Τζεμπούρ και Μήτρογλου έχουν μόνοι τους 29 τέρματα (20 και 9 αντίστοιχα).

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί και μοιάζει με... ευλογία για τον Μίτσελ να έχει δύο τέτοιους επιθετικούς και με πολυτέλεια τη δυνατότητα να αφήνει τον έναν στον πάγκο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή, με τον Τζεμπούρ έτοιμο να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Οποιος κι αν ξεκινήσει όμως και στην περίπτωση που ο δεύτερος αγωνιστεί σε ένα σημαντικό διάστημα του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν και το προσωπικό τους σερί σκοραρίσματος με τον Παναθηναϊκό. Κοινό σημείο; Με όποια ομάδα κι αν αντιμετώπισαν τους «πράσινους», έχουν σκοράρει εναντίον τους. Ο «τρομοκράτης» έχει φτάσει τα δέκα γκολ, τέσσερα με τον Ολυμπιακό, ένα με την ΑΕΚ, τρία με τον Πανιώνιο και δύο με τον Ατρόμητο. Ο Μήτρογλου έχει τέσσερα, δύο με τον Ολυμπιακό κι από ένα με Ατρόμητο και Πανιώνιο. Με εξαίρεση δηλαδή την ΑΕΚ, στην οποία έχει αγωνιστεί ο Τζεμπούρ, έχουν σκοράρει με τις ίδιες ομάδες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Εχουν όμως κι ένα σερί, όταν... υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, όταν οι ομάδες τους παίζουν εντός έδρας. Τρεις συνεχόμενες χρονιές βάζουν γκολ ως γηπεδούχοι απέναντι στο «τριφύλλι». Ο Τζεμπούρ πέρυσι στο 1-1 του Καραϊσκάκη, πρόπερσι στο 2-1 πάλι στο Φάληρο και αμέσως πριν στο 1-0 με τη φανέλα της ΑΕΚ. Και φέτος, πέτυχε και τα δύο γκολ στο 2-2 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Ο Μήτρογλου από την πλευρά του, δεν έπαιξε στο πρώτο ματς, πέρυσι και πρόπερσι όμως ήταν ο σκόρερ στις εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 του Ατρόμητου και του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και το 2009, με δύο δικά του γκολ, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 2-0 στο Φάληρο. Αν μη τι άλλο, και οι δύο δείχνουν να έχουν... ζεστές τις κάννες τους.
 
πηγή: SportDay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: