Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ένταση στη δίκη, επεισόδιο με το δικηγόρο του Σηφάκη!!


 
Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο δικηγόρος του έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο! Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάζεται η υπόθεση του Άρη, μιας και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη κατέθεσε ένσταση για το ποσό που του οφείλεται και δεν έχει εγγραφεί στην αίτηση για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Οι δικηγόροι του ΑΡΗ υποστήριξαν ότι δεν έγινε αυτό διότι δεν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση που ήταν ακόμα σε πρώτο βαθμό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η πλευρά του Σηφάκη ζήτησε 400.000 ευρώ επιπλέον για δικαστικά έξοδα! Για περίπου δέκα λεπτά υπήρξε ένταση μεταξύ του Αργύρη Αργυριάδη και του δικηγόρου του κρητικού πορτιέρο, με τα πνεύματα να ηρεμούν λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια ο κ. Ψηφίδης κατέθεσε ότι προσπαθεί ο κ. Ιωαννίδης να βοηθήσει τον Άρη ώστε να αυξηθούν οι δόσεις προς το δημόσιο και αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησής του με τον κ Θεοχάρη. Για αυτό και δεν παρέβη το δημόσιο σήμερα.πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: