Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας για χουλιγκανισμό!!

Σε επεισόδια έξω από κλειστό γυμναστήριο συμμετείχε πιτσιρικάς μπασκετμπολίστας μεγάλης ομάδας και μάλιστα συνελήφθη από την αστυνομία! Ο σκύλος τα μυρίστηκε όλα!
Ένα απίστευτο περιστατικό έφτασε στα αυτιά του σκύλου. Σε ...χουλιγκάνο εξελίχθηκε μπασκετμπολίστας μεγάλης ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό της στη Β΄ Εθνική.
Ο sportdog έμαθε ότι ο εν λόγω αθλητής συνελήφθη από την αστυνομία πριν μέρες για επεισόδια έξω από κλειστό γήπεδο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένας κρίσιμος αγώνας βόλεϊ γυναικών του ίδιου συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται.
Πρόκειται για 21χρονο καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται ως φόργουορντ. Όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, αποκάλυψε την ταυτότητά του και ισχυρίστηκε πως κατά τύχη βρέθηκε στο μέρος που έλαβαν χώρα τα επεισόδια.
Ωστόσο, αρκετοί οπαδοί της ομάδας του, ήταν αυτόπτες μάρτυρες και τον είδαν. Απόρησαν δε, γιατί πήρε μέρος σε τέτοια περιστατικά εκθέτοντας τον σύλλογο που αγωνίζεται και την ιστορία του.
Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, προσπάθησαν το γεγονός να μην πάρει διαστάσεις και να μη διαρρεύσει. Δεν είναι δυνατόν οι διοικήσεις να προσπαθούν να περιορίσουν τα φαινόμενα βίας και παίκτες, όπως ο συγκεκριμένος, να προωθεί τον χουλιγκανισμό με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Εκτός κι αν πρόκειται για παρεξήγηση και ο μπασκετμπολίστας "στούκαρε" με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Αλλά, όπως σας προαναφέραμε, τον είδαν πολλά μάτια...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: