Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τους θέλει… τσιτωμένους ο Δέλλας!!

Ούτε δοκιμές έκαναν, ούτε επαναστατικές αλλαγές ετοιμάζουν. Ο Τραϊανός Δέλλας κι οι συνεργάτες του, όμως, έχουν αρχίσει ήδη τη… μετάγγιση χαρακτήρα νικητή στους παίκτες της ΑΕΚ.

Τους θέλει… τσιτωμένους ο Δέλλας
Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του είναι ελάχιστος. Παρόλα αυτά, ο Τραϊανός Δέλλας δεν βιάζεται να φανερώσει τα σχέδια του για τον «τελικό» με τον Πανθρακικό.

Ο «Κολοσσός» δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης, κρίνοντας ότι προηγούνται άλλοι τομείς όπου πρέπει να γίνει δουλειά. Ήτοι να αυξηθεί η ένταση που θα βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι (γι’ αυτό τον λόγο έγιναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στις γρήγορες εναλλαγές) και γενικώς να τονωθεί η ψυχολογία νικητή που οφείλουν να έχουν την Κυριακή.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, τους επανέλαβε σήμερα ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και με επιμονή -αλλά χωρίς άγχος- το μυαλό τους να ‘ναι μονάχα στον τρόπο με τον οποίο θα πάρουν τους τρεις πόντους. Εξάλλου, αυτή ακριβώς είναι η κατεύθυνση που παίρνουν οι παίκτες και από τους Ζήκο, Μπορμπόκη και Κέζο, για τους οποίους τονίζουν ότι είναι εμφανής η διαφορά στον τρόπο που τους προσεγγίζουν σε σχέση με τους συνεργάτες του Λίνεν.

Όπως και να ‘χει, η πιο «ζεστή» αντιμετώπισή τους από το τεχνικό τιμ και η εντύπωση ότι τους καταλαβαίνουν καλύτερα (αφού πρόκειται για παίκτες που σταμάτησαν σχετικά πρόσφατα το ποδόσφαιρο) έχει αρχίσει ήδη να κάνει καλύτερο το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Άλλωστε, η απροθυμία του Δέλλα και των συνεργατών του να δείξουν διάθεση… επιβολής φάνηκε και απ’ την απόρριψη της σκέψης να κλειστεί η ομάδα στο ξενοδοχείο από το βράδυ της Παρασκευής. Αντ’ αυτού λοιπόν, οι παίκτες θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη συγκέντρωσή τους για φαγητό. Μετατρέποντας το γεύμα σε δείπνο (λόγω του ότι η προπόνηση θα γίνει απόγευμα) και συνεχίζοντας εκεί την προσπάθεια για… ψυχολογικό restart που θα τους εμφανίσει «καμικάζι» την Κυριακή. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: