Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Διαμαντίδης: «Ισοφαρίσαμε… τίποτα περισσότερο»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Διαμαντίδης: «Ισοφαρίσαμε… τίποτα περισσότερο»
Χάρισε με το τρίποντο 8’’ πριν τη λήξη σημαντική νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως ο Δημήτρης Διαμαντίδης κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ο Καστοριανός γκαρντ εξήγησε πως το «τριφύλλι» απλά ισοφάρισε τη σειρά, συμπληρώνοντας ότι η «Μπάρτα» είναι μια ομάδα έμπειρη.

«Ισοφαρίσαμε τη σειρά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Ισοφαρίσαμε… τίποτα περισσότερο. Είναι έμπειρη ομάδα. Η Μπαρτσελόνα ήταν και παραμένει το φαβορί.Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι», είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Νικήσαμε απόψε, όμως κανείς παίκτης δεν μπορεί να νικήσει μία ομάδα. Όλοι έκαναν καλή δουλειά όπως και το τεχνικό επιτελείο. Τώρα συνεχίζουμε. Η ανηφόρα είναι μεγάλη. Το σημαντικό για αυτή την ομάδα είναι ότι είτε κερδίσει είτε χάσει είναι μαχητική. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά».

Όσο για τον αγώνα; «Καταφέραμε να φέρουμε το ματς στο σουτ. Είναι και θέμα τύχης. Βάλαμε ένα, έχασαν ένα και πήρε μια σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: