Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Ίδιος με τον Ιμπραΐμοβιτς ο Μπαλοτέλι»

Για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και στον Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς πρόκειται για δύο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές.

«Ίδιος με τον Ιμπραΐμοβιτς ο Μπαλοτέλι»
Ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της η Μίλαν χαρακτήρισε τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Ο Γκανέζος παίκτης θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Μπαλοτέλι, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα μίλησε και για την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τη Νάπολι, αλλά και ότι δεν τον… βολεύει η θέση που παίζει.

«Ο Μάριο είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με τον Ιμπραΐμοβιτς, καθώς είναι το ίδιο. Ο Μάριο είναι πραγματικά ένας παίκτης που για να μπορέσει κάποιος να τον σταματήσει στο γήπεδο θα πρέπει να τον… χτυπήσει. Είναι ένας τρομερός και πολύ καλός χαρακτήρας και πραγματικά δεν έχω τίποτα κακό να πω γι’ αυτόν», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Νάπολι, είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε αν θέλουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση, που είναι και ο βασικός μας στόχος. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί απέναντί μας θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν έχει καμία σημασία το ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας».

Για το ότι έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν είμαι σε καλή κατάσταση ή σε καλή φόρμα, αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της θέσης που αγωνίζομαι. Μπορεί ο προπονητής μου να είναι ευχαριστημένος από εμένα στη θέση που με βάζει και παίζω, αλλά εμένα δεν μου αρέσει».

Τέλος αναφορικά με μία ομιλία του περί ρατσισμού, τόνισε: «Εγώ από την πλευρά μου έκανα ότι μπορούσα για να ενημερώσω τον κόσμο για το θέμα του ρατσισμού. Με κάνει να αισθάνομαι καλά το γεγονός ότι υπάρχει έντονη δράση κατά του ρατσισμού».πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: