Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπαρκαουάν: «Θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ του χρόνου»

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και για την εποχή Σαββίδη στην ομάδα, μίλησε ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου», Κοσμίν Μπαρκαουάν.


Για την φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ανέλυσε: «Γνωρίζω το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Μου αρέσει το πώς παίζει. Φυσικά τα πλέι-οφ, αλλά και το Κύπελλο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο τα πλέι-οφ είναι το μετά. Τι θα κάνει στην Ευρώπη».

Για το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ήταν πριν από 6-7 χρόνια. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να ενισχυθεί. Για μένα τσάμπα παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι ο Σαββίδης θα πάρει καλές μεταγραφές και θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ. Αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή να ωριμάσουν οι πιτσιρικάδες. Υπάρχουν νεαροί παίκτες με ταλέντο που θέλουν βοήθεια και τους αξίζει μία ευκαιρία.

Εγώ πιστεύω ότι ο Σαββίδης θα ρίξει την προσοχή του και στους μικρούς παίκτες. Ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει την ομάδα ψηλά. Πρέπει όμως να πάμε πιο μπροστά. Πρέπει να κάνει και κάτι στο εξωτερικό. Ένας τέτοιος ΠΑΟΚ πρέπει να δημιουργηθεί».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: