Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπορμπόκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για τέτοια ματς»


 
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό και Αστέρας Τρίπολης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο Κύπελλο και σε έναν τίτλο που έχει χρόνια να κερδίσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό:

«Πρέπει να δώσουν βάση στο ματς της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ έχει 3 βαθμούς διαφορά από την Τρίπολη. Και ισοπαλία να πάρει από το Λεβαδειακό θα τερματίσει δεύτερος και δίνει βάση στο Κύπελλο. Είναι φυσιολογικό να επικεντρωθεί εκεί γιατί έχει να πάρει τίτλο αρκετά χρόνια».


Για τα φτηνά εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έτσι έπρεπε να γίνει για να πάει ο κόσμος. Τώρα με 20 ευρώ ο άλλος το σκέφτεται γιατί να μπορεί να περάσει δυο μέρες με 20 ευρώ. Νομίζω πως με φτηνά εισιτήρια θα έχει πιο πολλές εισπράξεις».


Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ καλή ομάδα. Έκανε μια κοιλιά τώρα τελευταία και δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δε λέει τίποτα σε έναν ημιτελικό. Ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ που έπεσε με τον Αστέρα. Θα μπορούσε να πέσει με μια άλλη ομάδα και να περάσει πιο εύκολα στον τελικό. Όμως καλύτερα γιατί όσο πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, τόσο πιο εύκολο μπορεί να το κάνει».


Για το ρίσκο του αδερφού του που πήγε στην ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα. Πήγαν τα παιδιά για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να εξυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: