Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο μήνας έχει ...99!

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, χτυπά σήμερα η καρδιά του Αρη. Οι κίτρινοι επιδιώκουν την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και μετά από δύο αναβολές (η τελευταία την 11η Ιανουαρίου), άπαντες είναι έτοιμοι να δικάσουν. Τον Αρη θα εκπροσωπήσει η τριάδα των δικηγόρων που χειρίζεται την υπόθεση από το ξεκίνημά της, δηλαδή, οι κ.κ Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης, οι οποίοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι (παρά τις παλινωδίες που προηγήθηκαν) για την καλύτερη δυνατή μάχη.
Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται, από διάφορες κατευθύνσεις, δεν είναι ευχάριστα. Καταρχήν, υπάρχει η πληροφορία πως το κράτος θα παραστεί στη διαδικασία, όχι απλά ως θεατής, αλλά ως αντίδικος. Αν αναλογιστεί κανείς πως χρειάζεται η συναίνεση του δημοσίου (σε ποσοστό πάνω από 50%) για να περάσει η υπαγωγή, αντιλαμβάνεται ο καθένας το πρόβλημα.
Εξάλλου, άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο για παράσταση του δικηγόρου του Μιχάλη Σηφάκη,εναντίον της προσπάθειας των κιτρίνων, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να πράξουν κι άλλοι νομικοί που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως για παράδειγμα, ο κ. Παναγόπουλος.
Ποιοι θα υποστηρίξουν τον Αρη; Ο ΑΣ, διά του προέδρου του, Νίκου Παπαδόπουλου, ο τέως πρόεδρος της ΚΜΑ, Αγγελος Γρόλλιος, το υπαλληλικό προσωπικό της εταιρίας και ίσως οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Με δεδομένο πως θέμα τρίτης αναβολής δεν τίθεται, το μεσημέρι, μετά την εκδίκαση, θα έχει διαμορφωθεί συγκεκριμένη εικόνα, με την ελπίδα των ανθρώπων του Αρη να είναι η διατήρηση της προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών, μέχρι να εκδοθεί απόφαση, περίπου σε ενάμιση μήνα από σήμερα. novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: