Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φιλικό με Καβάλα ο ΠΑΟΚ!!

Φιλικό με την Καβάλα για τον Παρασκευή κανόνισε ο ΠΑΟΚ, ώστε να παραμείνουν σε εγρήγορση οι παίκτες με αφορμή τη διακοπή της Α1 μπάσκετ.

Φιλικό με Καβάλα ο ΠΑΟΚ
Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα απουσιάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου από την ερχόμενη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής. Προς το τέλος της, αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Νίκος Καλλές στο γόνατο και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τέλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο, μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στις 7μ.μ. και ήδη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, αρχικά και για αυτή την εβδομάδα μόνο μέσω Internet, από τις συνεργαζόμενες με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ιστοσελίδας viva.gr και omadanet.gr

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους (στην τιμή των 10 ευρώ) με τους εξής τρόπους:

Από την ιστοσελίδα www.viva.gr και στη διεύθυνση http://www.viva.gr/tickets/sports/paokbc-tickets/ και να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Στο τέλος της διαδικασίας και, αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας, θα εκτυπώσετε το σχετικό voucher, με την προσκόμιση του οποίου θα παραλάβετε από τα εκδοτήρια του γηπέδου το εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος.

Από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr και στη διεύθυνση www.omadanet.gr/paokbc.

Η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει τη συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: