Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο Κριστιάνο με ένα πόδι θα το γύρναγε;

Παγκόσμια η αποθέωση που γνωρίζει όλη τη μέρα ο Μέσι. Όλοι παραδέχονται ότι με το που μπήκε στον αγώνα, άλλαξε την ροή του κι έτσι η Μπαρτσελόνα που φαινόταν ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά, τελικά πήρε την πρόκριση.
Και, βέβαια, είναι γνωστό ότι ο Μέσι έπαιξε τραυματίας. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση κι όλοι στην ομάδα προτιμούσαν να μην αγωνιστεί για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το πόδι του.
Ο Μέσι, λοιπόν, απέδειξε ότι ακόμα και με ένα πόδι μπορεί να κάνει μόνος του την ανατροπή. Και ήδη στα φόρουμ και στα social media υπάρχει το ερώτημα της… κόντρας: «Ο Κριστιάνο θα το κατάφερνε ποτέ αυτό;».
Λένε, δηλαδή, κάποιοι είτε θαυμαστές του Κριστιάνο, είτε όχι, τι θα γινόταν αν σε μια αντίστοιχη περίπτωση ο Ρονάλντο, με την τρομερή του εκρηκτικότητα, θα καλούταν από τον πάγκο να κάνει το ίδιο.



Να είναι τραυματίας και να φέρει τούμπα την πρόκριση με το που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή. Κι ενώ ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να κάνει (όπως ο Μέσι) περισσότερα από μερικά σπριντ.
Φυσικά, κάποια στιγμή μπορεί και ο Κριστιάνο να βρεθεί σε ανάλογη θέση κι έτσι να δει ο καθένας τι έκανε ο Πορτογάλος, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εσείς τι λέτε, όμως, με αφορμή και την κλήρωση για τους «4»; Θα τα κατάφερνε ο Κριστιάνο να το γυρίσει το ματς, ακόμα και με το πόδι του να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση όλη την προηγούμενη εβδομάδα;
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: