Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Να μη γυρίσει μπούμερανγκ»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο Αστέρας Τρίπολης λόγω των απουσιών του, καθώς αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στον Άρη.

Παπαδόπουλος: «Να μη γυρίσει μπούμερανγκ»

Ο Έλληνας τεχνικός αναγνώρισε την αξία του επόμενου αντιπάλου των «κίτρινων» και επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, στο γεγονός ότι παρά τις απουσίες τους οι Αρκάδες παραμένουν ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και ποιοτικός αντίπαλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη Nova:

Έρχεται ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο κατεβαίνετε με άλλη ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη που πετύχατε στο Περιστέρι...

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό που έχουμε να παίξουμε την Κυριακή, με μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία, όπως ήταν και ο Ατρόμητος. Έχει καλούς παίκτες, πάρα πολύ καλό προπονητή και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θέλει, λοιπόν, πολύ μεγάλη προσοχή από εμάς και όπως είπα στο Περιστέρι, πρέπει να κερδίσουμε, για να έχει αξία η νίκη που κάναμε εκεί. Διότι, δεν υπάρχει αύριο εάν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τα προγνωστικά στο Περιστέρι, δεν ήταν μαζί σας. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα διότι, επιστρέφουν παίκτες, ο αντίπαλος έχει απουσίες, η ψυχολογία είναι με το μέρος σας και το γήπεδο θα είναι γεμάτο…

«Τα προγνωστικά δεν ήταν μαζί μας απ’ τους άλλους. Εμείς πήγαμε κάτω με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους εαυτούς μας, παρά τις απουσίες που είχαμε και δεν είπαμε και τίποτα. Έτσι τώρα έχει κάποιες απουσίες ο Αστέρας, αλλά νομίζω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες έχουν απουσίες, λόγω των καρτών και του ότι δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια για να τις δηλώσουν. Ο Αστέρας έχει βάθος στο ρόστερ, είναι μια δυνατή ομάδα, όμως εμείς θέλουμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Και το ίδιο θα κάνουμε την επόμενη Κυριακή, στη Ξάνθη».

Σχεδιάζετε βάσει των απουσιών του Αστέρα Τρίπολης;

«Κοιτάξτε, είναι δύσκολο αυτό, διότι άλλο να ξέρεις πως θα κατέβει ο Αστέρας, αυτή η πολύ καλή ομάδα και άλλο να λείπουν τρεις τέσσερις παίκτες. Δεν ξέρεις, δηλαδή, πως ακριβώς θα παρατάξει ο προπονητής την αντίπαλη ομάδα. Κάποια στιγμή μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ! Σίγουρα οι παίκτες που λείπουν από τον Αστέρα είναι αξιόλογοι, αλλά γενικώς έχει καλούς παίκτες. Θα δούμε πως θα παίξει και νομίζω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι».

Δεν θα έχετε τον Αγκάνθο από εδώ και πέρα. Πως σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα;

«Όπως λέμε για τις ομάδες που έχουν προβλήματα, έτσι έχουμε κι εμείς τα δικά μας. Ο Αγκάνθο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, όμως και στο Περιστέρι δεν τον είχαμε, γιατί βγήκε πάρα πολύ νωρίς. Θα δούμε.. Έχουμε κάποια παιδιά, θα το αντιμετωπίσουμε».

Τι έχετε να πείτε στον κόσμο ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα γεμίσει το «Κλ. Βικελίδης»…

«Ότι είπα και μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όταν όλοι μας είχαν τελειωμένους. Ότι, δηλαδή, όσο κι αν φαίνεται παράξενο ή τρελό θα δίναμε και την ψυχή μας, ώστε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο λέω και τώρα!»

Το ότι ο κ. Τσιώλης γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη, σας προβληματίζει;

«Όλοι οι προπονητές στη Superleague, γνωρίζουν πράγματα για τους αντιπάλους. Για τον κ. Τσιώλη, ένας λόγος παραπάνω, διότι έχει περάσει από εδώ και ακόμα περισσότερο γιατί είναι από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές. Θέλει μεγάλη προσοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: