Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σχορτσανίτης: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 έκανε ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε μετά τη νίκη 66-65 επί της Μπαρτσελόνα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Σχορτσανίτης: «Κάναμε το πρώτο βήμα»
Ενθουσιασμένος από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 66-65 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, αλλά και προσγειωμένος, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο σέντερ των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4, καθώς όλοι έδωσαν το 110%, αλλά πρόσθεσε ότι όλοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

«Ήταν μία σπουδαία, πάρα πολύ σπουδαία νίκη. Μπορεί να βρεθήκαμε κάποια στιγμή στο -13, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όλοι έδωσαν πραγματικά το 110% των δυνατοτήτων τους και προσπαθήσαμε πάρα πολύ σκληρά. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί γιατί πλέον επιστρέφουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να την υπερασπιστούμε. Πλέον έχουμε την αυτοπεποίθηση και έχουμε και δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, ώστε να πετύχουμε στην Αθήνα, αυτό που πετύχαμε σήμερα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: