Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στοίχημα με το Gazzouxbet

Καλημέρα φίλοι μου. Νέο κουπόνι σήμερα κι ας δούμε επιλογές μας στην προσπάθεια μας να μας οδηγήσουν στο ταμείο.
104) ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΡΧΟΥΣ Over. Ξεκινάμε με τους Δανούς. Και οι 2 ομάδες με μέσο όρο πάνω από 3 γκολ στους αγώνες τους με τους φιλοξενούμενους να μετράνε 11 στα 12 over εκτός έδρας.
106) ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ Over. Αρχές πρωταθλήματος στη Σουηδία και οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με δύο νίκες. Ο ενθουσιασμός δίνει ψυχολογία και αναμένεται να χτυπήσουν κι αυτό το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν κι αυτοί σεφτέ στα τρίποντα. Ένα γκολ νωρίς θα ανοίξει το παιχνίδι.
113) ΛΕ ΜΑΝ - ΙΣΤΡ 1. Παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και τους φιλοξενούμενους να έχουν 9 ήττες στα 10 τελευταία εκτός και 0 τέρματα στα τελευταία 5 μακριά από το σπίτι τους.
Αυτή είναι η πρόταση μας για σήμερα και για όσους προτιμούν τις μεγάλες αποδόσεις ας προσέξουν το ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ όπου το 2 πληρώνει καλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν 4 νίκες στα 6 τελευταία τους εκτός και τους γηπεδούχους να μην "πατάνε" καλά τελευταία (χωρίς νίκη στα 7 τελευταία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: