Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Παπαδόπουλος: «Γίναμε ΠΑΟΚ λόγω των αδικιών»

 
Για τα 87α γενέθλια του ΠΑΟΚ, για τις καλές αλλά και άσχημες στιγμές της ομάδας και τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο», ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις καλές και κακές στιγμές του συλλόγου:«Είναι πολλά τα σημαντικά γεγονότα. Οι τίτλοι που έφερε η ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και η ομάδα μπάσκετ, είναι νομίζω οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας. Σίγουρα όμως τα 19 τμήματα του συλλόγου μας έχουν το κάθε ένα τη δική του πορεία. Δεν θέλω να θυμάμαι τις δύσκολες στιγμές, αν και ζήσαμε αρκετές τέτοιες. Τόσο το ποδοσφαιρικό αλλά και το τμήμα μπάσκετ έκαναν την κοιλιά τους αγωνιστικά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οικονομικά τα τμήματα του ΑΣ, δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή τους»

Για το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει και το κοινωνικό τους πρόσωπο αρκετές φορές. Πέρυσι έγινε μία προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που πήγε πάρα πολύ καλά. Και φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Εμείς ΠΑΟΚτσήδες δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα. Και νομίζω ότι και ο περισσότερος κόσμος δεν έγινε λόγω των επιτυχιών. Εμείς όμως και οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας, γίναμε ΠΑΟΚ, λόγω των αδικιών της ομάδας κατά την δεκαετία του ΄70».

Για το αν έχει επηρεάσει η κρίση τον ΑΣ : «Η κρίση έχει επηρεάσει τον ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά στη διοίκηση έχει έμπειρους ανθρώπους που ξέρουν να τα βγάζουν πέρα ακόμη και στις περιόδους κρίσης. Πλέον και ο κόσμος είναι κοντά στον ΑΣ ΠΑΟΚ και μας βοηθά, σε οτιδήποτε παίζει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος είναι δίπλα του».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι τιμή μου που είμαι στο Δ.Σ της ΠΑΕ εκπροσωπώντας τον ΑΣ. Είμαστε δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη. Ήδη με την παρουσία του ο ίδιος ο Σαββίδης στο «Καραϊσκάκης» έδειξε τις διαθέσεις του να κάνει την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Η συμφωνία που έκανε ο ΑΣ με τον Σαββίδη, είναι πενταετής και δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω την εντύπωση ότι θα βοηθήσει και του χρόνου οικονομικά. Έχουμε όμως καιρό για να τα συζητήσουμε αυτά τα θέματα».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: