Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δερμιτζάκης: «Βαριά της ΑΕΚ η φανέλα»

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Πανθρακικού και τον Παύλο Δερμιτζάκη, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Μακεδόνας τεχνικός στην συνέντευξη Τυπου.

Δερμιτζάκης: «Βαριά της ΑΕΚ η φανέλα»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης πιστεύει πως η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της και θα τα παίξει όλα για όλα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται, την αλλαγή προπονητή στην Ένωση αλλά και στην υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη:

«Προηγήθηκε το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο υπήρχε μεγάλο άγχος και πίεση, αφού θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να μείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση του στόχου της παραμονής. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, ήμασταν πολύ καλοί στη φάση της άμυνας, κάναμε αρκετές ευκαιρίες στην επίθεση και πετύχαμε τρία γκολ. Η αγωνία για την παραμονή κορυφώνεται. Όλοι κατανοούμε το συντελεστή δυσκολίας του αγώνα της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, παραμένει ένας ιστορικός σύλλογος, με βαριά φανέλα. Τις τελευταίες ημέρες, η ΑΕΚ έκανε και αλλαγή προπονητή και έχει συσπειρωθεί.

Εμείς έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ότι στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πολύ καλά. Είμαστε σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη, ώστε να μη μας αφορούν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων. Εξάλλου, σε περίπτωση ήττας η ισοπαλίας, η τύχη μας θα εξαρτάται από τις άλλες ομάδες.

Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο μόνο θέματα τακτικής, αλλά βασικό είναι να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση, να μην κάνουν οι παίκτες εύκολα λάθη και να έχουν καθαρό μυαλό. Γενικά, θεωρώ ότι αυτή η αγωνιστική θα μας δείξει σε μεγάλο βαθμό, ποιο θα είναι το βαθμολογικό όριο της παραμονής. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα γι’ αυτήν την αναμέτρηση, με εξαίρεση τον Κοντογουλίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: