Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γιασικεβίτσιους: «Το ΟΑΚΑ είναι… παράνοια»

Γρήγορες απαντήσεις καλείται να βρει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους καθώς τα παιχνίδια στην Αθήνα, στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Γιασικεβίτσιους: «Το ΟΑΚΑ είναι… παράνοια»
Στην κακή απόδοση της Μπαρτσελόνα απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ματς των play offs της Euroleague o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο πρώην γκαρντ των «πράσινων» και νυν των Καταλανών τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει λύσεις για να χτυπήσει ένα ματς στην Αθήνα συμπληρώνοντας ότι το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο καυτές έδρες της διοργάνωσης.

«Πρέπει να βρούμε απαντήσεις που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε. Το 1-1στη σειρά είναι αρκετά λογικό. Ο Παναθηναϊκός πήρε περισσότερα από τις προσπάθειες του, ενώ δεν μας επέτρεψε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα παιχνίδι. Έχουμε πέντε μέρες για να προετοιμαστούμε για το τρίτο ματς και πρέπει να ανησυχήσουμε για το δικό μας παιχνίδι, καθώς δεν παίζουμε καλά», είπε ο «Σάρας» και πρόσθεσε:

«Το ΟΑΚΑ θα είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξει. Όταν παίζεις εκτός έδρας στα play offs της Euroleague κάθε έδρα είναι δύσκολη, αλλά το ΟΑΚΑ είναι… παράνοια. Είναι μια ατμόσφαιρα μοναδική για να παίζεις. Πρέπει να ανησυχούμε για το δικό μας παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: