Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Με… δώδεκα παίκτες κόντρα στον Ατρόμητο»

Σημαντική βοήθεια στους παίκτες του ΟΦΗ αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ομάδας στον «τελικό» κόντρα στον Ατρόμητο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπάζογλου.

«Με… δώδεκα παίκτες κόντρα στον Ατρόμητο»
Με… δώδεκα παίκτες θα παραταχτεί στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο ο ΟΦΗ.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα στους Κρητικούς θα το δώσει ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Πετράκη στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Αυτό παραδέχτηκε και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Ηρακλείου ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ εξαιτίας δικών του λαθών δεν βρίσκεται υψηλότερα στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας είναι το ματς της χρονιάς για μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την είχαμε και στα προηγούμενα ματς, θα τα καταφέρουμε. Εμείς ξέρουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και θα τα δώσουμε όλα, αλλά σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να παίξουμε με… δώδεκα παίκτες. Ο αντίπαλος είναι ικανός, με καλούς παίκτες και με νέο προπονητή αλλά στο “Γεντί Κουλέ” και με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε ομάδα».

Για την «μάχη» αποφυγής του υποβιβασμού:

«Ο ΟΦΗ με το πρόσωπο που έχει δείξει θα έπρεπε να είχε βλέψεις για ψηλότερα. Διάφορα δικά μας λάθη και ορισμένες συγκυρίες έχουν φέρει την ομάδα να μάχεται για την σωτηρία. Εμείς όμως κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν ήμασταν ποτέ σε θέση υποβιβασμού και δεν θα βρεθούμε ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: