Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μπρουσιανός: «Όλοι στο γήπεδο»

Κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ απηύθυνε ο Ηλίας Μπρουσιανός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Μπρουσιανός: «Όλοι στο γήπεδο»
Κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ απηύθυνε ο Ηλίας Μπρουσιανός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δίνουμε έναν τελικό για την παραμονή κάτι που δεν είναι στο DNA της ομάδας και δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία της», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος χαρακτήρισε την αλλαγή προπονητή επιβεβλημένη και ευχήθηκε να μείνει για πάντα στην ομάδα ο Δέλλας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλία Μπρουσιανού:

-για την συσπείρωση:
«Ούτε το DNA της ομάδας είναι τέτοιο, ούτε ποτέ στην ιστορία της έχει κληθεί να δώσει ένα παιχνίδι – τελικό για την παραμονή της στην κατηγορία. Έτσι είναι λογικό να θέλει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή όλος ο κόσμος που υποστηρίζει την ομάδα πρέπει να δώσει το «παρών». Είναι ένα κάλεσμα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες».

-για την αλλαγή προπονητή:
«Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρχαν διαφορετικές απόψεις. Αντίθετα υπήρχαν και πολλές πιέσεις αυτό να γίνει και νωρίτερα. Ήταν επιβεβλημένο. Ήταν ένα θέμα ψυχολογίας. Όταν κάνει ένα λάθος το παιδί σου δεν θα το κατηγορήσεις δημόσια. Μετά το σπίτι κάθε ό,τι θέλεις. Αν πηγαίναμε με το κλίμα αυτό στο ματς με τον Πανθρακικό δεν θα είχαμε κάτι καλό»

-για την επιλογή του Δέλλα και των Ζήκου, Μπορμπόκη:
«Πάντα ο Δέλλας ήταν η πρώτη μας επιλογή. Και το καλοκαίρι και μετά τον Βλάχο. Μακάρι να είναι πάντα σε εμάς ο Δέλλας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: