Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τάτος: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»

Ενωμένοι σαν γροθιά, οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο της παραμονής, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος κατά την βράβευσή του, ως MVP της 28ης αγωνιστικής.

Τάτος: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου»
Ο Ανδρέας Τάτος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Άρη κόντρα στον Ατρόμητο και κράτησε ζωντανούς τους «κίτρινους» στην μάχη της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα. Ο Έλληνας μέσος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής και δεν παρέλειψε να μοιράσει το… μερίδιο της επιτυχίας στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σημασία για μένα δεν έχει το βραβείο, αλλά η σημαντική νίκη που πετύχαμε μέσα στον Ατρόμητο. Τώρα έχουμε ελπίδες να σωθούμε και αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε όλοι πολύ δεμένοι και θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έχουν μερίδιο. Θέλω επίσης να πω στον κόσμο να έχει υπομονή στο παιχνίδι που παίζουμε την Κυριακή και πιστεύω να τον δικαιώσουμε κάνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Όπως είναι πάντα! Αυτό που κάνουμε, είναι δουλεύουμε στις προπονήσεις, να φτιάχνουμε την ψυχολογία μας για να παίζουμε καλά μέσα στο γήπεδο».

Για το εάν ο Άρης είναι το φαβορί στο ματς της Κυριακής: «Ο Άρης είναι πιο μεγάλη και πιο ιστορική ομάδα απ’ την Τρίπολη, παρόλο που η ομάδα αυτή έχει καλούς παίκτες και είναι καλά οικονομικά. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη. Ο Αστέρας έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ και αυτό που μετρά είναι η δική μας νίκη για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το εάν αισθάνεται δικαιωμένος που φόρεσε τη φανέλα του Αρη: «Σίγουρα είμαι δικαιωμένος και αυτό θα το λέω πάντα».

Την βράβευση έκανε ο τεχνικός σύμβουλος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε: «Να του δώσω συγχαρητήρια για δεύτερη φορά, διότι είναι η δεύτερη φορά που παραλαμβάνει βραβείο. Θα ήθελα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια να έχει την ίδια προσφορά και την ίδια απόδοση και το τρίτο έπαθλό του να είναι η κλήση του στην Εθνική, μέσω του Αρη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: