Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Όποιος προλάβει… πάει Βαρκελώνη!!

Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορούν να επικοινωνούν όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν το ματς της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα.

Όποιος προλάβει… πάει Βαρκελώνη
Από την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ναυλώσει τσάρτερ για φίλους της ομάδας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πέμπτη αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία, για τα play offs της Euroleague. Με νέα ανακοίνωσή από το «τριφύλλι» ενημερώνουν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που θα καλύψουν τα έξοδα της διαμονής τους, αλλά και το εισιτήριο του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας. Ο νικητής της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/4, 22.00) παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ναυλώσει τσάρτερ για το παιχνίδι. Οι κάτοχοι των διαρκείας που επιθυμούν να βρίσκονται στο ταξίδι προς το Palau Blaugrana, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ μέσω e-mail (panathinaikosbc@panathinaikosbc.gr) ως την Κυριακή (21/4) το βράδυ. Αν οι θέσεις υπερκαλυφθούν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η θέση στο τσάρτερ είναι δωρεάν. Όσοι ταξιδέψουν θα έχουν μόνο την υποχρέωση να πληρώσουν τη διαμονή τους και το κόστος του εισιτηρίου. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24/4 στις 11.30π.μ. και η επιστροφή για την Πέμπτη (25/4) το βράδυ μετά το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: