Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτό το διάστημα»

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι ο Πανιώνιος, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» να σχολιάζει ότι η ομάδα δούλεψε καλά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτό το διάστημα»
Ο Πανιώνιος φιλοξενείται το Σάββατο (20/04, 19:00) από τον ΠΑΟΚ, για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύτηκαν το κενό διάστημα που είχαν στη διάθεσή τους, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, για να προετοιμαστούν στον καλύτερο βαθμό. Μάλιστα ο κόουτς της ομάδα της Νέας Σμύρνη, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε στα στοιχεία-κλειδιά που θα καθορίσουν τον νικητή στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φίλαθλοι. Από την αρχή της χρονιάς και ο ΠΑΟΚ και εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα», είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να μείνουμε 40' συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε τα στοιχεία, πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει και να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Πέιν σχολίασε: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ στην έδρα τους, φέτος λέει πάρα πολλά. Είναι αντίπαλος με ποιότητα και βάθος. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και επιδίωξη μας είναι να έχουμε αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος, όπως διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: