Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Να την ακούς τη μαμά σου, Έντινσον!

Τη συμβουλή που έδωσε στον γιό της αποκάλυψε η μητέρα του Έντινσον Καβάνι, Μπέρτα Γκόμεζ, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ουρουγουάης.

Να την ακούς τη μαμά σου, Έντινσον
Ο Έντινσον Καβάνι, όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι. Τόσο οι δηλώσεις του ιδίου, όσο και του μάνατζέρ του, αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας του ιταλικού Νότου, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μετακομίσει για την Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θα ήταν αυτή, όμως, η καλύτερη επιλογή του σπουδαίου επιθετικού; Θα έκανε καλό στην καριέρα του και τη ζωή του, γενικότερα, η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα; Την απάντηση τη δίνει η μητέρα του Έντινσον, Μπέρτα Γκόμεζ, η οποία μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στο γιό της.

«Ο Έντινσον μου έχει πει πως θέλει να παίξει σε άλλη, μεγαλύτερη ομάδα από τη Νάπολι και πως αυτό θα γίνει, πιθανότατα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε εκτός Ιταλίας σύλλογο και να επιστρέψει στη Νάπολι κάποια στιγμή στο μέλλον. Όμως εγώ του είπα πως αυτό που σκέφτεται είναι λάθος. Μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, σε όποια πόλη του κόσμου επιθυμεί, αλλά την αγάπη που βρήκε στη Νάπολη δεν πρόκειται να τη βρει αλλού. Δυστυχώς ο Έντι δεν ξέρει αυτό που τον περιμένει. Αν φύγει από τη Νάπολη θα έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Του το είπα καθαρά: Κανείς δεν θα σε λατρέψει όπως στη Νάπολη», αποκάλυψε η μητέρα του Έντινσον Καβάνι.

Απομένει να δούμε αν ο Έντινσον ακούσει τη συμβουλή της μαμάς του, προς μεγάλη ικανοποίηση των οπαδών της Νάπολι, ή αν θα κάνει του… κεφαλιού του και θα αφήσει τη Νάπολη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: