Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Δεν συμφωνήσαμε με Λίβερπουλ»

Σε επίσημη διάψευση των φημών που ήθελαν τον Άγιαξ να έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ για την μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν, προχώρησε η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας.

«Δεν συμφωνήσαμε με Λίβερπουλ»
Η καριέρα του Κρίστιαν Έρικσεν στον Άγιαξ πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Το έχει δηλώσει έμμεσα ο ίδιος, το επιβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι πολλές, αλλά την Τετάρτη κυκλοφόρησε η φήμη πως η Λίβερπουλ εξασφάλισε την υπογραφή του Δανού, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Άγιαξ, καταβάλλοντας περισσότερα από 14 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι του Άγιαξ, ωστόσο, φρόντισαν με ανακοίνωσή τους να διαψεύσουν τις φήμες αυτές, χαρακτηρίζοντάς τες, αβάσιμες. «Μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα και με κανέναν αναφορικά με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αβάσιμες και στηρίζονται σε εικασίες και όχι σε πληροφορίες. Όταν και αν ο Άγιαξ έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα για την παραχώρηση του Δανού, τότε θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Θα θέλαμε να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα, γιατί δεν μπορούμε κάθε μέρα να σχολιάζουμε και να διαψεύδουμε φήμες», ήταν το σχόλιο της διοίκησης του «Αίαντα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: