Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αλεξανδρής: «Παιχνίδι χωρίς αύριο»

Απαραίτητη είναι για την Καβάλα η νίκη επί του Κολοσσού στην Καλαμίτσα το Σάββατο (16:00) για την 24η αγωνιστική, αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή στην Α1.

Αλεξανδρής: «Παιχνίδι χωρίς αύριο»
Χρέος προς τον κόσμο της Καβάλας είναι, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, η νίκη επί του Κολοσσού στο κλειστό της Καλαμίτσας το Σάββατο για την 24η αγωνιστική της Α1 (16:00).

«Το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου είναι για μας ένας από τους τελικούς που απομένουν. Δουλέψαμε σκληρά όλοι μαζί για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε πως είναι παιχνίδια δίχως αύριο και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη», τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με παίκτη… παραπάνω, αφού ο κόσμος μας θα κατακλύσει και πάλι την Καλαμίτσα. Τους χρωστάμε μία μεγάλη χαρά».

Ο γκαρντ της Καβάλας, Iγκόρ Μιλόσεβιτς, είπε από τη δική του πλευρά: «Λόγια πολλά δε χρειάζονται γι΄ αυτό το παιχνίδι, είναι ένας τελικός για μας! Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στο μυαλό μας, μόνο αυτό με τον Κολοσσό. Είμαι καλά και αισθάνομαι έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στην Καλαμίτσα για να μας στηρίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: