Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Στοίχημα με το Gazzouxbet.

Καλημέρα σ' όλους. Έχασε το απόλυτο νικών η Σλίγκο χτες και μαζί της κι εμείς την τριάδα μας. Ας δούμε σήμερα τι έχουμε επιλέξει από τα πολλά παιχνίδια της ημέρας. Κατα βάση θα πάμε με τις ομάδες που έχουν κίνητρο τώρα στα τελειώματα.
150) ΝΑΝΤ - ΟΣΕΡ 1. Πρώτη μας επιλογή τα "καναρίνια" της Γαλλίας τα οποία πλησιάζουν στην επιστροφή τους στο Σαμπιονά. Θέλουν τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουν απέναντι σε μία αδιάφορη Οσέρ.
178) ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1. Φορτσάρουν στα τελειώματα οι "Γουόντερερς" για να προλάβουν τα play-off με σερί νικών στην έδρα τους ενώ η "Μπόρο" κάνει πολύ κακό δεύτερο γύρο. Πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων. Πιθανό και το N/G (Μπόλτον 5 εντός χωρίς να δεχτεί τέρμα).
ΧΕΡΕΘ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 2. Οι γηπεδούχοι έχουν παραδώσει τα όπλα κι απλά περιμένουν το τέλος σε αντίθεση με τη Λας Πάλμας που και 3 σερί εκτός κερδίζει και πάει full για τα play off.
Αυτή η επιλογή μας για σήμερα, καλή τύχη σ' όλους. Για νεότερες εξελίξεις στους αγώνες Σαββατοκύριακου θα τα λέμε κι από το facebook στη σελίδα Gazzouxbet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: