Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Φαβορί η Ρεάλ και όχι η Ντόρτμουντ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης και όχι η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο παίκτης της Λεβερκούζεν, Ντάνιελ Καρβαχάλ.

«Φαβορί η Ρεάλ και όχι η Ντόρτμουντ»
Δύο σπουδαία παιχνίδια θα γίνουν ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Ντάνιελ Καρβαχάλ.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των «μερένχες» και νυν της Μπάγερ Λεβερκούζεν τόνισε πως οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αφού διαθέτουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές με εμπειρία.

«Νομίζω πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί του ζευγαριού και αυτό γιατί έχει πιο έμπειρους παίκτες σε σχέση με τη Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες παίζουν σχεδόν το ίδιο ποδόσφαιρο, είναι γρήγορες και προσπαθούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή με όσο το δυνατόν λιγότερες πάσες. Είμαι σίγουρος πως θα γίνουν δύο σπουδαία ματς»,
είπε αρχικά ο Ισπανός.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο 21χρονος δεξιός μπακ μίλησε και για το τι θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως η «βασίλισσα» στα επερχόμενα ματς με τους Βεστφαλούς:

«Η Ρεάλ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην άμυνα, αφού η Ντόρτμουντ διαθέτει σπουδαία επιθετική γραμμή. Ειδικά ο Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, αφού μπορεί να παίξει με πλάτη, να γυρίσει πίσω να μαρκάρει, αλλά και να σκοράρει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: