Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Δεν συγκρίνουμε Βιλανόβα – Γκουαρντιόλα»

Ο Ζόρντι Ρόουρα φρόντισε να ρίξει τους τόνους μετά από σύγκριση μέλους της Μπαρτσελόνα ανάμεσα σε Βιλανόβα και Γκουαρντιόλα.

«Δεν συγκρίνουμε Βιλανόβα – Γκουαρντιόλα»
Διευκρινίσεις σχετικά με τη δήλωση εκπροσώπου της Μπαρτσελόνα ο οποίος χαρακτήριζε καλύτερο σε όλους τους τομείς τον Τίτο Βιλανόβα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε ο Ζόρντι Ρόουρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Λεβάντε.

Την «φωτιά» την άναψε ο Τόνι Φρέισα…

«Στην παρουσίασή του ως προπονητής της ομάδας υποστήριξε ότι θα υστερεί σε κάθε σύγκριση με τον Γκουαρντιόλα, όμως πλέον νομίζω ότι κερδίζει σε κάθε μια από αυτή. Φαίνεται ότι η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς από την προηγούμενη», ανέφερε.

Έτσι ο Ρόουρα προσπάθησε να χαμηλώσει του τόνους.

«Δεν είμαστε εδώ για να συγκρίνουμε καταστάσεις και ανθρώπους. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν αυτή αλλά –αυτή την στιγμή- μπορούμε να είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι», τόνισε ο Ροούρα ο οποίος είχε στα χέρια του τα ηνία της Μπάρτσα για το χρονικό διάστημα της παραμονής του Βιλανόβα στις ΗΠΑ όπου έκανε θεραπεία μετά την εγχείρηση για την αφαίρεση καρκίνου στην παρωτίδα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: