Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι!!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Ερίκ Αμπιντάλ είναι η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, προσδοκώντας να πείσει τον Γάλλο αμυντικό να επαναπατριστεί.

Από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι
Ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον απασχολούσε και τώρα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, ελπίζοντας πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του τα προβλήματα. Ο Ερίκ Αμπιντάλ, μετά την μεταμόσχευση ήπατος, έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση και περιμένει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Όσο, όμως, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» καθυστερούν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Γάλλου αμυντικού από το Καμπ Νου. Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την αργοπορία των Καταλανών και να προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Αμπιντάλ.

Είναι γνωστή η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας του Παρισιού να ενισχύσουν το γαλλικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό ο επαναπατρισμός του Αμπιντάλ μοιάζει ως η ιδανική κίνηση.

Σύμφωνα με τις γαλλικές εφημερίδες, η πρόταση που θα κατατεθεί στον Ερίκ Αμπιντάλ θα είναι από εκείνες που δύσκολα απορρίπτονται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: